Σελίδες

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Tα πιο παράξενα gadgets που μπορείτε να αποκτήσετε!




Θερμαινόμενα γάντια USB που κρατούν τα χέρια σας ζεστά!

Έχετε νιώσει ποτέ πως, τα παγωμένα χέρια σας καθυστερούν τις αντιδράσεις σας όταν παίζετε ένα παιχνίδι; Τα θερμαινόμενα γάντια USB είναι εδώ για να λύσουν όλα σας τα προβλήματα! Το κάθε γάντι έχει στο εσωτερικό του μια θερμαινόμενη πλακέτα, και μόλις τα συνδέσετε σε μια θύρα USB αυτά σας ζεσταίνουν τα χέρια. Συμβατά με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει θύρα USB, όπως PC ή κονσόλες.






Δείξε σε όλους το πιο λαμπερό σου χαμόγελο!

Ένα απίθανο αξεσουάρ το οποίο αποτελεί την νέα τρέλα στην Ιαπωνία. Φόρεσέ το στα δόντια σου και κλέψε την παράσταση με κάθε σου χαμόγελο!





Μετέφερε το facebook προφίλ σου στην πόρτα του ψυγείου σου!

Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να ενσωματώσεις το interface της αγαπημένης σου σελίδας κοινωνικής δικτύωσης πάνω στην πόρτα του ψυγείου σου και να φτιάξεις το πρωινό σου ενώ ανανεώνεις τοstatus σου;
Χρησιμοποίησε το μαγνητάκι Friends για να κρεμάσεις φωτογραφίες των αγαπημένων σου προσώπων, πάτα Like σε αυτά που σου φτιάχνουν τη μέρα, ή άφησε κάποια σημείωση στο άλλο σου μισό, χρησιμοποιώντας το μαγνητάκι Notes .
Δες το σαν την αναλογική έκδοση του facebook!






Παρακολουθήστε την φωτιά στο τζάκι να αλλάζει χρώματα με μαγικό τρόπο. Ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα το οποίο θα ξετρελάνει τους φίλους σας.

Για καλύτερο αποτέλεσμα ρίξτε 2-3 φακελάκια στο τζάκι, ή στην φωτιά που έχετε ανάψει.
Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!






Για τους μανιώδης του καφέ που περνάνε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή το gadget αυτό θα τους βοηθήσει να διατηρούν ζεστό τον καφέ τους. Επίσης διαθέτει 4 θύρες usb αλλά και lcd οθόνη με εμφάνιση ώρας και εσωτερικής θερμοκρασίας, καθιστώντας το σε ένα ιδανικό gadget γραφείου!

Η ποιότητα του μονωτικού υλικού γύρω από τη μεταλλική θερμαινόμενη πλάκα εμποδίζει τα εγκαύματα. Είναι ότι καλύτερο για να κρατήσετε τον καφέ σας ζεστό όση ώρα χρειάζεται.
Παρακαλώ σημειώστε ότι η κούπα δεν συμπεριλαμβάνετε.






Απολαύστε την σουρεαλιστική κίνηση αυτού του καρχαρία καθώς φαίνεται να επιπλέει στο νερό μιας γυάλας.

Ένας σουρεαλιστικός καρχαρίας το οποίο ίπταται με χάρη στο δωμάτιό σου, δίνοντάς σου την εντύπωση πως βρίσκεσαι μέσα σε μια μεγάλη γυάλα. Πιάσε το τηλεχειριστήριο στα χέρια σου και κατεύθυνέ το με ακρίβεια. Μπορεί να κινηθεί πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά ή να πραγματοποιήσει στροφή 360 μοιρών. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό myral, διαθέτει εμβέλεια 15 μέτρων, ενώ παραμένει φουσκωμένο με ήλιο για περίπου μία εβδομάδα. Μετά ξαναφουσκώστε το.






Ένα καταπληκτικό δώρο για παιδιά και έφηβους που υπόσχεται ώρες διασκέδασης

Προσθέστε λίγο νερό σε ένα πλαστικό μπουκάλι, προσαρμόστε το στον σωλήνα εκτόξευσης και χρησιμοποιήστε μία κοινή τρόμπα ποδηλάτου για να αντλήσετε πίεση. Όταν η βαλβίδα ελέγχου αρχίσει να απελευθερώνει πίεση και νερό απομακρυνθείτε σε απόσταση ασφαλείας, τραβήξτε το κορδόνι και απολαύστε την εκτόξευση.
Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό πλαστικό και ενσωματώνει μία έξυπνη βαλβίδα ασφαλείας για την αποφυγή υπερβολικής πίεσης.







Απόλαυσε πεντανόστιμα, σπιτικά hot dog, εύκολα και γρήγορα!

Μία συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα όσων ορέγονται λιχουδιές. Τοποθέτησε τα λουκάνικα πάνω στην συσκευή και αυτά θα είναι έτοιμα σε 5-10 λεπτά. Καθώς η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία, οι κύλινδροι περιστρέφονται εξασφαλίζοντας φρέσκα και ζουμερά hot dog, ενώ όλα τα μέρη είναι αποσπώμενα για εύκολο καθάρισμα.
Επιπλέον, διαθέτει μικρές διαστάσεις ώστε να μπορείς να την μεταφέρεις εύκολα και να την αποθηκεύεις σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας σου. Ιδανικό για κάθε κοινωνική συγκέντρωση στο σπίτι.