Στη Λαιμητόμο της ενημέρωσης! Επικοινωνήστε μαζί μας στο laimhtomos@gmail.com!!!

LIVE SCORE


powered by Agones.gr - Stoixima
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Σελίδες

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Απλός μαθηματικός τύπος αποδίδει μόνιμα κέρδη στο στοίχημα























Σε αναστάτωση βρίσκονται οι εταιρείες στοιχήματος σε όλο τον κόσμο με τη νέα μέθοδο πονταρίσματος που εφαρμόζουνε ολοένα και περισσότεροι παίκτες αποκομίζοντας συνεχή και μόνιμα κέρδη.
Η μέθοδος βασίζεται σε έναν απλό μαθηματικό τύπο πολλαπλασιασμού των στατιστικών πιθανοτήτων και η εφαρμογή του διατηρεί το 90% του κεφαλαίου του παίκτη ενώ του αποδίδει μέχρι και 100% του πονταρίσματος.
Τα κέρδη των εταιρειών στοιχήματος έρχονται από παρορμητικούς παίκτες και οι ίδιες φτάνουν σε σημείο να πληρώνουν μόνιμα ποσά στους μεθοδικούς παίκτες.
Το κακό για τις εταιρείες στοιχήματος είναι ότι πλέον ο τύπος εφαρμόζεται από παίκτες που δεν έχουνε καμία γνώση για τα αθλητικά δρώμενα, αλλά καταφέρνουν να αποκομίζουν σταθερά και μόνιμα κέρδη από αυτές εφαρμόζοντας τη σταθερή μέθοδο.
Δείτε παρακάτω τη μέθοδο που χρησιμοποιούν:



Η μέθοδος είναι απλή, επιλέγονται 3 αγώνες οποιουδήποτε αθλήματος που η απόδοσή τους να είναι από 1.20 έως το πολύ 1.40 και ποντάρεται σε σύστημα 2/3 δηλαδή 3 συνολικά στοιχήματα με τους συνδυασμούς αυτών των των αγώνων.






Σε περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες δεν επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακολουθεί νέα επιλογή πάλι 3 αγώνων με αποδόσεις από 1.20 έως το πολύ 1.40, και πάλι με σύστημα 2/3 αλλά με το διπλάσιο ποντάρισμα από την προηγούμενη φορά.








Είναι στατιστικά απίθανο συνεχόμενα στοιχήματα με διπλασιασμό πονταρίσματος να μην φέρουνε κέρδος ή στη χειρότερη περίπτωση να μην διατηρήσουν ανέπαφο το αρχικό κεφάλαιο.

Η παραπάνω μέθοδος αποφέρει μόνιμα κέρδη στους παίκτες και πονοκέφαλο στις εταιρείες στοιχήματος που πλέον πληρώνουν μόνιμα ποσά στους μεθοδικούς παίκτες.
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Αναγνώστες